Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες General Control
 
 
 

Ολοκληρωμένη παρακολούθηση Κουνουπιών (Καταπολέμηση κουνουπιών) General Control

 
 
Τι έχει μεγαλύτερη σημασία κατά την επιλογή μιας εταιρίας υπηρεσιών καταπολέμησης των κουνουπιών;

Αυτή είναι η δουλειά μας, δεν είναι μια προσπάθεια μερικής απασχόλησης. Είμαστε υπόλογοι στους πελάτες μας και το περιβάλλον. Γι' αυτό συνεχώς ενσωματώνουμε νέους και καλύτερους τρόπους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και τα δεδομένα που προκύπτουν από προηγμένα προϊόντα ελέγχου.
 
 
 
Καταπολέμηση Κουνουπιών General Control
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

 
Όλη η τεχνογνωσία που χρειάζεστε, κάτω από την στέγη της GENERAL CONTROL.

H εταιρία μας σάς προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα στις δυνατότητες και την εμπειρία της στην παροχή υπηρεσιών.
Με την GENERAL CONTROL έχετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο προσωπικό του κλάδου, επικεντρωμένο στην καταπολέμηση των κουνουπιών. Στο προσωπικό μας συμπεριλαμβάνονται γεωπόνοι, εντομολόγοι, βιολόγοι, περιββαντολόγοι, καθώς και άλλες επιστημονικές ειδικότητες σχετικές με την έρευνα και ανάπτυξη, και τεχνικοί.

Εξαιρετικές υπηρεσίες, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Είτε χρειάζεστε μία φορά για μια ειδική εκδήλωση, είτε ένα πλήρως ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των επιβλαβών οργανισμών (IPM) με τη χαρτογράφηση, την επιτήρηση, την προνυμφοκτονία και την ακμαιοκτονία, έχουμε τις δυνατότητες και την ευελιξία να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε απαίτησή σας.

Τίποτα δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό.

Εξυπηρετούμε τόσο τον δημόσιο τομέα όσο και τους ιδιώτες πελάτες.

Λειτουργικές αποδοτικές υπηρεσίες μας εξυπηρετούν οποιαδήποτε ανάγκη ελέγχου του πληθυσμού των κουνουπιών, είτε σε επίπεδο Δήμων, κοινοτήτων, Περιφερικών Ενοτήτων, (εποχική διαχείριση για τα κουνούπια ή σκνίπες) ή ακόμα και στην πίσω αυλή της οικίας σας για μια ειδική εκδήλωση.